SPORTSKE INFORMACIJE NA DLANU
sportske informacije

STUDIO PRO SPORT VIDEO

Agencija Pro sport iz Podgorice, po prvi put na našem medijskom tržištu, može da ponudi ekskluzivni proizvod: tv-video servis svih najvažnijih sportskih događaja u Crnoj Gori! Prvi put kod nas, možete, ukoliko ste pretplatnici, na web stranici www.prosportvideo.tv pogledati i koristiti izvještaje sa sportskih borilišta i izjave aktera, tv vijesti, intervjue, reportaze... Sve to, samo 60-ak minuta po okoncanju dogadjaja! Praticemo utakmice crnogorske prve fudbalske lige, druge lige, meceve mladjih kategorija i ženskih ekipa, kao i sve akcije naših reprezentacija, u Crnoj Gori i u inostranstvu. Od starta sezone dvoranskih sportova omogucicemo vam pracenje i ostalih domacih i medjunarodnih zbivanja u kojima su akteri crnogorski timovi.

Takođe, naš tv-video servis omogućava vam ekskluzivni marketinski prostor, za sve zainteresovane, po dogovoru, promociju brendova i usluga, komercijalnih i humanitarnih akcija...!

Inače Agencija Pro Sport se bavi snimanjem svih sportskih manifestacija u Crnoj Gori. Možemo se pohvaliti posjedovanjem bogate arhive sa preko 20 000 snimaka utakmica sa crnogorskih terena, kao i svih važnijih sportskih manifestacija u Svijetu i Evropi u poslednjih šest godina.

Pored navedenih utakmica nacionalnih prvenstava Crne Gore,Pro Sportove kamere bile su na mnogim međunarodnim takmičenjima, gdje smo od vodećih sportskih institucija dobili povjerenje i pohvale za profesionalnu saradnju!

Reference:
2005 Evropsko prvenstvo u košarci grupa Podgorica,
2009 Svjetska liga u vaterpolu finalni turnir u Podgorici,
2010 Evropsko prvenstvo u košarci za kadete Bar,
2011 Evropsko prvenstvo u rukometu za kadete Podgorica i Nikšić – snimanje i live prenos putem live streaminga za dvije najpoznatije kladionice u svijetu BET365 i BWIN.
2012 Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene (U16) Podgorica i Bar - snimanje i live prenos putem live streaminga za dvije najpoznatije kladionice u svijetu BET365 i BWIN.
2013 Evropsko prvenstvo u odbojci za žene (U16) Bar - snimanje i live prenos putem live streaminga za dvije najpoznatije kladionice u svijetu BET365 i BWIN.
2013 Evropsko prvenstvo u odbojci za juniore Laktaši – BIH snimanje i live prenos putem live streaminga za dvije najpoznatije kladionice u svijetu BET365 i BWIN.

Web portal
Usluga uključuje praćenje svih sportskih događaja u zemlji i inostranstvu. Pokušaćemo, u kratko, da vam objasnimo način rada I funkcionisanja naše agencije: kako se u Crnoj Gori radi na popularizaciji sporta kao jednog od uspješnijih brendova koji predstavlja najbolju promociju, nastojaćemo da sa svih važnih zbivanja pripremimo izvještaje, izjave i komentare i postavimo ih na naš sajt, odnosno, učinimo dostupnim javnosti u rekordno kratkom vremenskom intervalu! Postavljanjem na sajt Pro Sport-a sve zainteresovane TV stanice u mogućnosti su da pristupe sajtu, pregledaju ponudu i preuzmu materijal koji ih zanima.

Usluge
- snimanje odabranog događaja
- montaža snimljenog materijala
- postavljanje na naš portal odmah po završetku
- pregled postavljenog materijala na portalu
- dostupnost svim televizijama
- arhiviranje materijala
- stream, uživo događaja koji organizujete ( prenos putem interneta ).

Live Stream-ing.putem interneta je najbolje moguce rešenje za vas dogadjaj. Video koji šaljemo uživo preko interneta mogu gledati svi zainteresovani u zemlji i inostranstvu.

Ušteda i zarada Live Srteam-inga:
- budžet ne morate rasipati na ( skupi ) tv prenos
- advertising: uz prenos postavite vlastite reklame I oglase...

Obavještavamo vas da je Prosport video vlasnik svih video materijala na našem portalu I da će se svako neovlašćeno emitovanje, montaža i dalja reprodukcija bez dozvole autora biti sankcionisana u skladu sa zakonom o autorskim pravima u Crnoj Gori.

KONTAKT

 • D.O.O. Studio Pro sport video
 • Jovana Tomaševića 13
 • 81000 Podgorica, Crna Gora
 • Tel. + 382 20 221 038
 • Mob. +382 68 202 544
 • office@prosportvideo.tv
 • Skype. Prosport.montenegro

PRO SPORT

Agencija Pro Sport bavi se snimanjem svih sportskih manifestacija u Crnoj Gori. Možemo se pohvaliti posjedovanjem bogate arhive sa preko 20 000 snimaka utakmica sa crnogorskih terena, kao i svih važnijih sportskih manifestacija u Svijetu i Evropi u poslednjih šest godina.

Pored utakmica nacionalnih prvenstava Crne Gore, Pro Sportove kamere bile su na mnogim međunarodnim takmičenjima, gdje smo od vodećih sportskih institucija dobili povjerenje i pohvale za profesionalnu saradnju!

 • KONTAKT PODACI
 • D.O.O. Studio Pro sport video
 • Jovana Tomaševića 13
 • 81000 Podgorica, Crna Gora
 • Tel. + 382 20 221 038
 • Mob. +382 68 202 544
 • office@prosportvideo.tv
 • Skype. Prosport.montenegro
© Sva prava zadržana. 2024. ProSportVideo. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez prethodnog odobrenja.
Dizajn Creative Web